Bir Komplo İle Karşı Karşıya Olabilir Miyiz?

Bu sabah işe gitmek için üstümü giyinirken bir durum dikkatimi çekti. Her bayan gibi ben de etek giydiğim günler ince çorap ve onların iç dünyasının hassasiyetinden etkilenen bir insanım. Biraz fazla çekiştirseniz kaçar. Es kaza tırnağınızda kırık varsa diğer dokuz parmağa inat o işlevsel hale gelir ve illa bir noktadar kaçırır. Bu aşamları aştınız diyelim, ayakkabı giyiyorsunuz, illa ki o ayakkabının bir kısmı çorap kaçırıcı özelliğe sahiptir. Yok bunlara takılmadınız, evden çıkmayı da başardınız. Ee o zaman neden araca binip inerken bir yere ya da birinin torbasına/şemsiyesine takılmasın? Yoksa o gün şanslı gününüz mü, işe kazasız belasız ulaştınız mı? Süpersiniz. Ama durunnnn. Hala şöyle tehlikeler mevcut: Oturduğunuz koltuğunuzun bir kenarına takılma, bacak bacak üstüne atarken topuğun değmesi, elinizde taşıdığınız dosyanın çeşitli kuşku uyandırıcı hareketlerle düşüp çorabınıza değme çabası, tuvalet molaları, bir yerlere sürtme olasılığı, vb. Bu iş uzar. Diyelim ki eve geldiniz, zafer çığlıkları atıyorsunuz. Ayakkabıyı çıkardınız, ne görüyorsunuz? Baş parmağınız, o hain, size inat çorabı ucundan kaçırmış! Hayırrr!!!!



Gördüğümüz üzere çorapların sonu kolay geliyor, yapacak pek birşey yok. Birincisi gerçekten hassas yapıdalar, ikincisi onlara mahkum olduğumuz için bazı çok bilmiş çorap firmaları özellikle kalitesiz üretim yapıyor. Buraya kadar geldim de çok bir komplo görmedim diyorsanız... İşin komplo kısmı şu. Nedense ten rengi çorapları diğerlerine oranla daha çok kaçıyor. Tamam en çok onları giydiğimiz için istatistiksel olarak onların kaçma oranı yüksek olacak. Ancak isim vermeyeyim, en çok kullanılan markanın ne zaman ten rengi çorabını güysem o çorabın o gün çöple buluşma oranı %70 oluyor. Diğer renklerde o kadar sıkıntı yaşanmıyor.

Neyse, sonuca gelirsek çoraptır kaçar, el mahkumdur alır. Hayır da yani bütün çoraplar mı bize karşı!!! (Bu bütün K'lar mı bize karşı "gerzek" reklamından nefret ediyorum, iyi ki artık yayınlanmıyor).

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gezi Notları : Kamerun - Yaounde

Gezi Notları : Kuveyt

Gezi Notları: Bangladeş