Cuma Dedikoduları

Geldik yine dedikodulara...

İlk olarak holivud'dan bir ayrılık haberi :( Rachel Bilson, Hayden Christensen'den ayrılmış. Kim bunlar diyorsanız, aşağıdaki fotoya rağmen, hemmen açıklayayım. Hanım kızımız O.C. dizisinde bikbik bir karakteri canlandırmıştı. Onun dışında bir iki filmde uyduruk rolleri, bir iki dizi denemesi daha oldu. Hayden ise Star Wars'ta temiz bir jedi olarak başladığı kariyerinde yeteneksizliğinden mütevellit çeşitli filmlerde yer alsa da akıllarda yer alamadı. İşte bu iki B sınıfı holivud ünlüsü ayrılmış. Ama beni asıl düşündüren bunlar nasıl geçiniyorlardı acaba? Ortada doğru düzgün iş yok. Sonra kendi 9-6 işimi ve aldığım parayı düşündüm. Bu heriflerin uyduruk dizi ve filmlerden bunun bilimum katını çoooktan cukkaladığını anlayınca sustum.


Ay o kadar ünlüyüm ki illa bi gözlük, illa bi şapka olacak!

Bir dönem sevimli cadı olarak tanıdığımız Melissa Joan Hart, kasırga üstüne kasırga yiyen Karayiplerde tatil yaparken Maria olanına denk gelince tatili yarıda kesmiş, memlekete dönmüş. Instagram üzerinden de "Maria karısı senin yüzünden tatilim b.k oldu" yazmış. Tam olarak bu kelimelerle olmayabilir tabii. "Politically correct"likten kırılan dışı yumuşak, içi katır kutur memleketlileri de buna "shame on you" diye haykırmış. Şimdi evet, orada milyonlarca insan hayati tehlikeyle karşı karşıya kalmışken tatilim de tatilim diye ağlamak yakışık almamakla birlikte çok da şetmemek lazım. Sanki o cırıldıyanlar Karayipte sürünenlere yardım etmek için herhangi bir çaba gösteriyor! Bizde olsa Melissa'cığım hemen yazanları engelleyerek işi bitirirdi. "Melisa aplam seni seviyom, üzülme emi" diye yazan birkaç dangoz da çıkardı. Tabii en baştan Melissacığım kelimelerin bir kısmını kısaltır, bir kısmını yanlış yazardı vs. Neyse Melissa'yla benim bir sorunum yok. Kendisinin ülkemiz adına yarattığı en büyük problem Selena diye izleyeni birinci sınıf gerizekalı yapan bir diziye vesile olmuş olması. 

Zalımsın zaman!!!



Yeni Tomb Raider'in fragmanı yayınlanmış. Tıkınız. Şahsen sabah altıda zorla uyandırılmış efektini suratından hiç bir şekilde atamayan Alicia Vikander'in Lara Croft olarak endam-ı arz etmesinde bir sıkıntı göremedim. Ekşi Sözlük'te memikto dışında bir benzerlik göremiyoruz diye ağlamışlar. Film de Angelina'nınkilere nazaran daha oyun karelerine yakın gibi duruyor. Zaten bir şaheser de beklemediğimize göre bence izlenisi bir iş çıkarmış gibi. Angie'ninkiler ayrı. Taş gibi Lara olmuştu kadın, kimse tersini iddia etmesin. 

Oka gerek yok, gudubetliğimle öldürürüm!!!



Ülkemiz magazin basınını da şöyle bir taradım ama bişey yazmamaya karar verdim. Evli adamlarla ilişki yaşayan kadınların çıplak fotoğrafları, ayrılıp barışanlar, zayıflıktan ölmek üzereyken hastaneye kaldırılması akabinde herkesin abuk sabuk yorumlarına maruz kalanlar... Aman boşverin. Ha bir de eskimiş dünya starı mankenlerle dolanan bir kıl kuyruk var. O da Harry Potter'da Wisley'lere katılsın, ne işi var orda burda!

Siz ne düşünüyorsunuz gündeme ilişkin? Var mı şöyle paylaşacağınız güzel bir dedikodu?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gezi Notları : Kamerun - Yaounde

Gezi Notları : Kuveyt

Gezi Notları: Bangladeş