Emmy 2017

Şimdi o kadar dizi izleyen bir baykuş olarak Emmy'lere göz atmazsam olmazdı. Ne var ki kazananlar ve kaybedenler gibi geyiğe girmeyeceğim. Her yerde dolu. The Handmaid's Tale, başrol oyuncusu Elizabeth Moss ile gecenin kazananı oldu, haklı olarak. Big Little Lies'ın ve tabii kisi Nicole kidman'ın da ödül almış olması sevindirici. Dizinin ikinci sezonu olur mu olmaz mı şüphesini kaldıracak bu durum muhtemelen.

Ancak... Bence işin en heyecanlı kısmı kırmızı halı... Nınınınının... Hadi biraz atıp tutalım. Buyrun...


Kazananlarla başlayalım! Nicole Kidman, kırmızı elbisesi ve sade saçları ile şahane olmuş. Kırmızı gibi iddialı bir renkle bile sade ve güzel dedirten bir sonuç çıkarmış.


Diğer bir kazanan Elizabeth Moss ise pembik pembik olmuş. Elbisesinin modeli, saçları ve makyajı çok yakışmış. Ama keşke renk olarak pembe yerine siyah beyaz, hafif maskülen detaylar ekleseymiş, çok daha güzel olurmuş.


Maskülen demişken hemen Evan Rachel Wood'a gelelim. Genelde kırmızı halılarda maskülen kıyafetlerle arz-ı endam eden Rachel, bence gecenin en şık kadınlarından biri olmuş.


Beğendiğim bir diğer isim Vanessa Kirby oldu. Bir tuahf duruşunu rağmen The Crown dizisi oyuncusu rengiyle, modeliyle güzel bir seçim yapmış. Saçlar güzel, uğrarşılmamış etki yaratalım denmiş. Azıcık daha uğraşılmış dursa olurmuş ama :)


The Sinner ile soğuk güzelliğini unutturan Jessica Biel ise bence gecenin en şık kadınlarından.


Benim en beğendiğim elbise ise açık ara Julianne Hough'nunki oldu. Baharda çiçek açan Japon kiraz ağaçlarını anımsattı bana. 10 numero!

Gelelim bu sene Emmy'nin temasının tüy olduğunu karar veren kadınlara :) Özellikle ilk üçü nerdeyse pişti diyebileceğiniz bir şekilde, tuhaf tüylü ve şekilsiz kıyafetlerle gelenlere bakalım.







Sırasıyla Priyanka Chopra, Laura Dern ve Tracee Ellis Ross aynı kuşun farklı renkteki tüylerini yolup, aynı boydaki elbiselerine tutturmuşlar. Valla üçünü de beğenmedim. I ıhh..


Zor Kravitz ise yine hafif hipi, hafif pasaklı tarzını yine taşımış geceye. Dior'a ait olan elbiseyi bulmak için çabaladığı belli. Açıkcası kendi gibi olmu. Bu takdir edilesi. Bu sene kadınların çoğunluğunun tercih ettiği derin v dekoltesi, alttaki tüylü kumaşla hiç olmamış. Sanki alt taraf ağırlık yapmış da elbise deforme olmuş gibi duruyor. Kendisini gecenin Denizli Horozu ilan ediyorum :)


Antepli gelin Lea Michele, elleri ceplerinde cool olduğunu düşünüyor herlade ki daha önce yine bir elbisesinde aynı moddaydı. O dekolte, kollar ve suratın sert yapısı her an kavga çıkartacakmış gibi bir görüntü veriyor :)


Amy Adams, Dexter tarafından öldürülüp, poşetlenmiş, ama bir şekilde canlanmayı başarıp geceye katılmış gibi duruyor. Kadıncağız tombiklemiş mi elbise mi çok kötü bilemedim.


Suratsız süpermen Claire Foy :) Üsteki elbiseyi atmış, altta tulum ve pelerin ile kalmış. Lakin üsteki elbisenin kalın halattan düğümü kalmış.


Makyaj, saç rengi, dip boyası, kendini 3 beden şişko gösteren kesim, uymamış renk, ayakkabının aynı renk olması derkennn bu sene çok meşhur olan blazer elbise modelinin kendisine hiç yakışmadığını söylemek durumundayım. Öpüyorum Reeseciğim.


Gecenin tövbe estağfurullahı Natalia Dyer. Aplam azıcık yemek ye. Kafan kocaman kalmış. Ev cini Dobby'nin sahibi tarafından verilen yeşil perdeyi elbise yapıp gizlice Emmy'ye katılmış hali gibisin.


American Horror Story nasıl boka sardıysa Sarah Paulson da moral bozukluğunu sardunya ile folyo astronot arası bir görüntüye bürünerek bize aksettirmiş.

Millet bir gece giyip bir daha giymeyeceği, ucubik fiyata aldıkları kimi güzel kimi rezil kıyaflerini özene bezene giysin gitsin, bize goygoyu kalır. En güzeli bu ;)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gezi Notları : Kamerun - Yaounde

Gezi Notları : Kuveyt

Gezi Notları: Bangladeş