Bir gün bir aptal bir saplantılıya demiş ki

Çalıştığınız yerde,

- bir aptal varsa, ona laf anlatana kadar ömrünüzden ömür gider. O gri hücreden yoksun beyin anlattığınız şeyi işleme tabi tutup sonuçlanana kadar (o da şanslı iseniz sonuca ulaşır) çıldırır, kafanızı duvarlara vurmak istersiniz.

- kuralcı ve saplantılı bir insan varsa, ne zaman bir kuralı sallamasanız birden yanı başınızda bu tip biter, çekiyor sanki! Bir de saplantılı ya bütün hatalar bunu bulur, sürekli sorun karşısına çıkar. Dur bakiim, yoksa sürekli arandığı için çıkıyor olmasın?

- işten kaytaran biri varsa, bütün işler hep döner dolaşır sizin elinizde kalır. Amirler çalışmayanla, laf anlatacak kadar bile uğraşmaz, işi alır yapana verir. Adil çözüm!

- doğru düzgün işi olmayan, gününü gazete okuyarak geçiren biri varsa işte o bütün herkese ne kadar çok çalıştığını anlatıp duran kişidir.

- aptalla ilgili olanı demiş miydim? En çok bulunan tür budur!

Daha çok türleri var bunların. İş yerinde bazen adamı delirtmek için üçer beşer üstünüze gelirler her türden. Sonunda siz telefonda bağıra bağıra, hızlı ve kelimeleri birbirne katarak dert anlatmaya çalışırsınız aptala, diğer türden birinde elinde dünyanın en önemsiz şeyi ile ilgili bir konuda sizle konuşur aynı anda, çünkü en önemli olan onun anlattıkları.

Evet, evet bugün azxık bunlattılar beni!!!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gezi Notları : Kamerun - Yaounde

Gezi Notları : Kuveyt

Masalların gerçek sonları...