Bizi neler bekliyor...

* 29 yıl aradan sonra Hocus Pocus filmi devam filmine kavuşuyor. Bette Midler, Sarah Jessica Parker ve Kathy Najimi ikinci filmde de yeniden Sanderson kızkardeşleri canlandıracaklar. Filmin çıkış tarihi kesinleşmemekle birlikte 2022 içinde (muhtemelen Halloween'de) vizyona girmesi bekleniyor.

Sisterssss....

* Girl on the Train'le yakaladığı başarıyı tekrarlayamayan (acımasız smiley) Paula Hawkins'in yeni kitabı Blind Spot geçen hafta yayınlandı. Çok zor da kalırsam okuyabilirim ama ihtimal düşük.

*Paula'nın aksine bayılarak okuduğum Megan Goldin'in yeni kitabı Stay Awake Ağustos'ta yayınlanacak.

* War of the Worlds'un 3. sezonunun önümüzdeki aylarda izleyiciyle buluşması bekleniyor. Namı ve şanı yürüyüp giden Daisy Edgar-Jones ise artık dizide yer almayacak. Emily karakterinin sonunu düşünürsek, doğal tabii! Dizi yorumu gelebilir yakında.

*Daisy demişken Where the Crawdads Sing filminin vizyon tarihinin 15 Temmuz olarak belirlendiğini de belirtelim. Film öncesi kitap yorumu gelmiş olacak.

* Philip Gwynne Jones'un Venedik serisinin yeni kitabı The Angels of Venice ise 14 Temmuz'da yayınlanacak. Son yıllarda bayılarak okuduğum bu polisiye seriye dair inceleme yazısı da yakında blogda olacak. İtalya'yı seviyorsanız, Aperol Spritz favori içeceklerinizden biriyse ve katil kovalamak hobinizse bu seriye şans verin.

To be continued...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gezi Notları : Kamerun - Yaounde

Gezi Notları : Kuveyt

Gezi Notları: Bangladeş