Alors on Danse avec Sangria?




Dün akşam Ankara'ya veda yemeğim için Tint'e gittik. Son yıllarda geçirdiği değişim ile güzel bir mekan haline geldi Tint. Dekorunda kullandığı detaylar (kitaplar eski Sakal'a özlemimi mi gideriyor acaba?) ve oldukça lezzetli hale gelen menüsü ile yazın bahçede, kışın içeride hoş vakit geçmekte. Neyse cuma akşamına yaraşır şekilde eğlenme ortamına girmişken canım birden menüde al beni diye bağıran Sangria'ya kaydı.Mmmmm... Tadı hala damağımda :p Öyle muhteşem bir sangria değildi ama özlemişim! Sürahi olarak sipariş verdiğimiz Sangria'nın ikinci bardağı içindeki portakalla iyice tatlanmış, damakta hoş bir tat bırakır hale gelmişti.




Latin ırkın Ricky Martin, Adriana Lima gibi güzelliklerinin yanı sıra bize kattığı bir güzellik olan sangria nedir ne değildir bilelim diyorsanız alalım sizi buraya... Yok ben evde yapayım bunu diyorsanız peki buyrun.

Yaparken bir de havanız yerine gelsin bence...


Son olarak Da Vinci'ye gönderme yapalım. Sangreal --- Holy Blood olayını çözüp dünyamızı değiştiren (!?) bir gerçeği kanıtlayan Profesör Langdon'dan Sangria gerçek anlamını çözmesini rica edelim. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gezi Notları : Kamerun - Yaounde

Gezi Notları : Kuveyt

Masalların gerçek sonları...