Yes Dedikodu, No Gıybet

Son dönemde gıybet kelimesi pek revaçta. Yine izlemediğim bir Türk dizisi, zorlama komedisinden türediğini tahmin etmekle beraber kaynağını araştırma zahmetine girmedim. O kadar da boş insan değilim :) Ama illa bu fiili yerine getireceksek ben dedikodu kelimesini kullanmayı tercih ediyorum.
 
Gelelim şimdi biraz dünyadan, ülkemizden dedikodulara... Korkmayın Demet Akalın falan demeyeceğim :)
 
İlk dedikodumuz, hala duymayan kaldıysa, Galler Düşesi Kate'in üçüncü bebeğine hamile kalması... Kadın kraliçe oldu olacak, millet 3. bebek için erkendi, bu dünya nüfusunda ne gerek vardı vs diye bik bik yorum kasıyor. Ben haberi verir, çekilirim. İçeriğine ilişkin siz dertlenin :) Ancak demem o ki kadıncağızın yüzüne renk gelmiş, azcık etlenmiş butlanmış. Türk kadını eti butu sever :)
 
 
İkincisi ise ülkemiz gündeminden... Uzun zamandır beklenen Acun-Şeyma düğünü finally gerçekleşmiş. Finally :) Bu konuda bik bik etmek istiyorum lakin. Şeyma fanları çok olduğu kadar "hater"ları da çok. Ne demiş ünlü pop düşünürü Swift "haters gonna hate". Kadının ahlakından, anneliğine, çocuğunun geleceğine kadar laf eden çok. Çizmeye çalıştığı imaj ile olabildiği kişi arasındaki çatışma vs. Var da var. Anlamadığım nokta kadın yerden yere de vuruluyor, oh ne güzel para yiyor da deniyor da işin diğer ucu Acun Efendiye değinen pek olmuyor. Evliyken genç bir kızla birliktelik yaşamaya başlıyor (18 yaşında beyin full kapasite çalışmadığından bence önemli bir nokta), kız hamile kalıyor (adamın içkisine ilaç atıp tecavüz ettiğini sanmam), sonra adam karısını boşuyor, 8 yıl sonunda "finally" evleniyorlar. Yetişkin bir adamın aldığı kararlar, kendi ahlak ve karakterine uygun olarak vardığı sonuç ortada. Şeyma'yı sevmemize gerek yok. Üzülmek serbest, yazık lan çünkü o yaşta o hayat ve bir de ufak bebe ve uçkur sorunlu koca.
 
Bir diğer haberimiz ise The Walking Dead'in villain'ı Jeffrey Dean Morgan ile One Three Hill denen beyin zorlayıcı (başka fiil daha uygun da işte) dizinin oyuncularından Hilarie Burton'ın ikinci bebelerini bekliyor olmaları. 2009'dan beri beraber olan çiftin halihazırda bir oğulları var. Hadi bakalım, kız olur bu defa inşallah :) Haber yapanların da hamileliğe, bebişin doğum tarihine ilişkin bir bilgileri olduğunu sanmıyorum. Kadının koca göbişini görünce bunu haber olarak geçmişler. Gözden kaçacak gibi de değil hani.
 
 
Şimdilik dedikodular bu kadarcık... İlerleyen günlerde yine bir bakarız etrafa, neler oluyor diye.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gezi Notları : Kamerun - Yaounde

Gezi Notları : Kuveyt

Gezi Notları: Bangladeş