Dizici Baykuş

Azıcık dizi dünyasında neler oluyor bakalım...

- "House" mayıs ayında bitiyormuş. Eh beklenen son!

- "Fringe" son bölümüyle tekrar coştu, yuppiii!!!

- "Vampire Diaries" sezonu başarıyla tamamlayacak tek dizi gibi duruyor.

- "Pan Am" bir var bir yok yayınlarıyla devam ediyor mu desem, etmiyor mu desem bilemedim.

- "Are You There Chelsea" son dönemde en eğlenerek izlediğim dizi. Ama izlenme oranı düşükmüş, yakında "puff" yok olabilir.

- Yüz vermediğim "Ringer" sonunda hikayede bir yere varmayı başardı.

Bu Malcolm sürekli diziden kayboluyor, neden acaba?



- "Once Upon A Time" bu aralar en izlenesi dizi. Konusu sürekli ilerliyor, karakterler hakkında yeni açılar yaratıyor, başarılı.

- "Revenge" hikayedeki güya dramatik çıkışlara rağmen sadece seyrinde ilerliyor, bizi meraklara sevk etmiyor. Bu böyle bilinsin!

-"How I Met Your Mother" kısa olmasa izleme listesinden silinecek dizilerden biri haline geldi. Tamam komik, tamam gülüyoruz, ama açıp ilk sezonu da izlesem aynı, bu sezonu da izlesem aynı. Bir değişiklik yapmaları lazım.

- "Spartacus Vengence" hala izlemeye başlayamadım. Aslında bu dizi kısa da sürdüğü için biriktirip hepsini bir çırpıda izlemek daha iyi oluyor. Çünkü arada fazla dövüş, fazla bayıcı sahneler olabiliyor, onları sararak izlemek daha keyif verici :)

- "Alcatraz"a bir türlü ısınamadım, açıp izlememe neden olacak bir merak unsuru yaratmıyor bende. Sanırım alcatraz gibi evrensel olmayan bir konu temelinde, sönük olarak anlatılan hikayesinden kaynaklanıyor bu. Bir Lost olamadı, olmasını da açıkcası beklemiyordum ama çok vasat kaldı. Bütün karakterler çok basmakalıp duruyor, derinlik yok. Hele asıl karaman olan  kadın polis bizim özleşme isteğimizi yaratmak bir yerde dursun oldukça itici ve sıkıcı bir tip olarak karşımıza çıkıyor. Olan Hugo'ya oldu.

 Güya bu hatunun sırrı ne diye merak edip ölecektik, kendisi de kayboldu ortadan...

- "Gossip Girl" kendi çizgisinde sürüyor. Bir şikayetimiz ya da bir hevesimiz yok diziye ilişkin.

Şu sonuca vardım ki dizilerle overdose olmak bir süre sonra hepsinden baygınlık geçirmeye neden oluyor :) Sanırım yaz dönemine girip True Blood, Dexter bekleme heyecanına girmek lazım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gezi Notları : Kamerun - Yaounde

Gezi Notları : Kuveyt

Masalların gerçek sonları...