Renkli bir dünya, kozmetik dünyası

Kadınlar dikkat çekici olma özelliğini sevdikleri sürece ne moda dünyası ne kozmetik dünyası ne de estetikçiler bu işten zararlı çıkmaz. Bir süredir Türkiye'de devam eden kısıtlamalar neticesinde yurtdışından ucuz kozmetik alışverişi yaptıımız sitelerden alışveriş yapamaz olmuştuk. Strawberry'den gelen mail ile en azından Strawberry'nin bu engeli aştığını mutlulukla burada bildiririm. Darısı diğerlerinin başına...

Bu yasaklamaların çıkmasından çooook önce tanıştığımız ve benim de severek kullandığım bir marka Everyday Minerals. Kendi sitesi üzerinden sipariş verebildiğiniz bu marka, kozmetik ürünlerinde organik ürünler kullanarak, cilde zararlı kimyasallardan kaçınarak ve hayvanlar üzerinde deney yapmayarak kalbimizde önemli bir yere sahip olmuştu. Ürünlerinin kalitesi ve mineral ürünlerdeki en geniş yelpazelerden birini sunuyor olmasından ötürü sürekli müşterisi olunabilecek bir marka EM. Gelgelelim, bu yasaklar çıkmadan önce postada yaşanan sıkıntılardan ve muhtemelen bu sıkıntıları fırsat bilip kendi çıkarına art niyetle değerlendiren müşterilerin olmasından ötürü firma uzunca bir süredir Türkiye'ye gönderim yapmamakta. Her ne kadar geçenlerde Türkiye'de bir site açılmış olduğunu keşfetmiş olsam da sitedeki ürünlerin kısıtlılığı ve alışveriş yapmaktaki zorluklar beni siteden soğuttu. Yine de şansını denemek isteyene burdan engel olmak istemem :)


 Genel olarak EM hakkında kendi değerlendirmelerimi belirtmem gerekirse... Öncelikle 3 sene önce tanıştığım bu markanın o dönemde dağıttığı 5 kutucuklu sample kit'lerle başlamıştım. İçinde sizin seçtiğiniz concealer, fondöten ve allıktan oluşan bu kit beni yeni bir dünyaya sürükledi. Çok başarılı renkleri ile göz farları, inanılmaz doğal ve kalıcı duran allıklar, detayda farklılık sunan fondöten tonları ve en önemlisi kabuki fırçaları ile o dönem kalbimde bir numarayı almıştı. İki-üç yüklü siparişin ardından geç buldum, erken kaybettim diye arkasından şarkılar söylediğim EM ile maalesef yollarımız ayrılmak durumunda kaldı. Sürekli makyaj yapmayan ama sürekli almayı seven biri olarak (hımm, çoğumuz böyleyiz değil mi?) hala EM'lerimi severek kullanmaya devam ediyorum. Kalitesi ve kutularının büyüklüğüne karşın fiyatları oldukça uygun olan EM ile yollarımızın bir gün tekrardan kesişeceğine eminim.


İster alışveriş yapma fırsatınız olsun ister olmasın sırf neler de oluyormuş uzak diyarlarda diyebilmek adına 10-15 dakikanızı bu siteye ayırmanızı ve zararsız kozmetik malzemelerin ne kadar gelişmiş olduğuna göz atmanızı tavsiye ederim. Buyrunuz...


Siteye bu aralar girerseniz  yeni dizi Pan Am'de kullanınlan makyaj ürünlerinden bir kısmının EM'ye ait olduğunu göreceksiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gezi Notları : Kamerun - Yaounde

Gezi Notları : Kuveyt

Masalların gerçek sonları...